Uitvaartverzekering

GORSEN-FONTEYNE is een erkend verzekeringsmakelaar onder het toezicht van de FSMA (Ondernemingsnr 0651 712 613).

Wij hebben ervoor gekozen om de opleiding tot verzekeringsmakelaar te volgen om onze mensen nog beter te kunnen helpen bij de voorafregeling van een uitvaart,
en meerbepaald dan het financiële luik.

U kan bij ons terecht voor uitvaartverzekeringsproducten van DELA en BELFIUS DIRECT.

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren indien u hierover meer informatie wenst of voor een afspraak te maken om deze producten te bespreken.

Dela Uitvaartzorgplan

Wat is een uitvaartverzekering?

Vanaf uw geboorte zorgt uw makelaar voor bescherming. Met een uitvaartverzekering trekt u die door tot aan het einde van uw leven.
Een uitvaartverzekering dekt de kosten van een begrafenis of crematie, wat uw familie financiële zorgen bespaart.
Wilt u meer doen voor hen? Dan neemt u een Uitvaartzorgplan van onze partner DELA.
Daarmee zijn niet alleen de kosten van uw uitvaart geregeld, maar krijgen uw nabestaanden ook hulp en advies bij de emotionele,
praktische en administratieve zorgen na de uitvaart. Zo hebben ze tijd voor wat écht telt: mooi en sereen afscheid nemen.

Ontdek hoeveel een uitvaart naar uw wensen kost: klik hier of maak een afspraak met ons.

Wat doet GORSEN-FONTEYNE?

GORSEN-FONTEYNE helpt u als expert om het Uitvaartzorgplan van DELA perfect af te stemmen op uw wensen en uw budget. Volgende diensten zitten standaard in het Uitvaartzorgplan:

  • De kosten van uw uitvaart zijn geregeld voor het bedrag waarvoor u zich verzekerde.
  • Na de uitvaart komt de consulent nabestaandenzorg langs om uw familie te helpen met de praktische en administratieve beslommeringen en hen te begeleiden en adviseren. Een grote opluchting.
  • Op aanvraag regelt de bijstandassistent extra diensten voor uw gezinsleden zoals kinderoppas, gezinshulp enzovoort.
    Voor nóg meer gemoedsrust.
  • Uw nabestaanden worden ook emotioneel bijgestaan. Zij kunnen een beroep doen op een psycholoog bij de rouwverwerking.
  • DELA regelt en betaalt de repatriëring bij uw overlijden in het buitenland of de vervroegde terugkeer van inwonende gezinsleden die in het buitenland reizen wanneer u plots overlijdt in België.
  • Daarnaast kunnen u en uw familie de DELA-infolijn bellen voor alle praktische vragen rond het overlijden van een naaste.

Benieuwd of een Uitvaartzorgplan iets voor u is?

Vraag vrijblijvend een brochure per post aan: klik hier

Of kom er eens over praten

Maak een afspraak: klik hier

 

Bereken nu vrijblijvend uw premie

DELA Natura- en levensverzekeringen N.V. – Belgisch bijkantoor (ondernemingsnr. 0665.931.229) gelegen te Noorderplaats 5 bus 2 te 2000 Antwerpen, bijkantoor van DELA Natura- en levensverzekeringen N.V., vennootschap naar NL recht (KvK-nummer 17078393), gelegen te Oude Stadsgracht 1, 5611DD Eindhoven, NL, toegelaten voor Tak 21 levensverzekeringen onder codenr. 2864; fabrikant DELA Uitvaartzorgplan, levensverzekering Tak 21 onderworpen aan BE recht – dekt levenslang uw uitvaartkosten voor het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Men is niet gedekt voor een overlijden dat het gevolg is van een uitgesloten risico, met name zelfmoord binnen het jaar na de inwerkingtreding van de polis; vrijwillige deelname aan collectieve gewelddaad/terreur of oorlog (professionele omstandigheden [bv. militairen, politie, brandweer] uitgezonderd); misdaad of wanbedrijf indien men deze als (mede)dader pleegde. Voor extra bijstand, psychologische bijstand, repatriëring & vervroegde terugkeer gelden specifieke beper-kingen en uitsluitingen. Deze vindt u terug in de Algemene Voorwaarden. Offerte, premieberekening en Algemene Voorwaarden: www.dela.be en/of uw makelaar. Klachten: contact@dela.be of Ombudsman Verzekeringen (de Meeûsplantsoen 35, 1000 Brussel). Indien u kosteloos een kopie wenst van de Algemene Voorwaarden, gelieve een e-mail te richten aan info@dela.be. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Enkel de Algemene en Bijzondere Voorwaarden zijn bindend.